News Update :

Tetka saveta
"Kako NE naci devojku"

Posveceno svim muskarcima.
U mnogim musko zenskim-casopisima,vekovima se furaju fraze sta obuci za prvi sastanak,kako smuvati frajera,sta mu sipati u kafu kako bi je primetio… I onda zbilja,shvatam,da bi zaista trebalo prestati s tim,i ne savetovati ljude. Ovo ce vise izgledati kao neki spisak dnevnih obaveza nego pravilnik,cilj toga je ono sto do sad nije vidjeno,a sto moze doneti bas suprotan efekat,nazvacemo ga “kako ne naci devojku”. Ovoga puta potenciram muskarce,ali se nadam da dame ako nista drugo posle ovogo nece biti ravnodusne.

12h -Ustajes iz kreveta,trljas oci sklanjajuci krmeljke,navlacis majicu I fila papuce,I odlazis onako go,ne umiven u prodavnicu po ,,Zurnal”. Mlade prodavacice te odmeravaju jer si u boksericama I to im se svidja,ti znas da si sexi I ponosan si na sebe,ali znas I da si zaklet na celibat I da ne zelis devojku,pa si ipak namerno zaboravio da promenis belu carapu koja je sada vec siva I pocepana toliko da viri ceo palac. Zadovoljno se smeskas I na njihovo ljubazno pitanje sta radis I kako si,govoris im kako jos uvek imas odvratan ukus u ustima jer si se prethodnu noc toliko napio da si povracao po citavom stanu,a nisi stigao da se okupas jer danas imas vazne obaveze,usput se histericno smejes,I pozdravljas ih onako mangupski “cao picke”.

13h –Posle dorucka odlazis u kladionicu,usput sretnes ,,komsinice” iz kraja,koje vec od, za tebe, ranog jutra izgledaju savrseno. Pomisljas -sminka I frizura sve je full,I koliko im je pobogu vremena trebalo za to,mora da su budne od 5 ujutru,ili pak nisu skinule sminku od sinoc,hm,namerno se poceses po straznjici,uzmes telefon I pravis se da ih ne primecujes. One se meskolje,dizu nos,prolaze,I vec ih cujes kako komentarisu,koja muska svinja,nije hteo da nam se javi… Ulazis u kladionicu,staro drustvo,tu si najopusteniji,Milica koja tu radi,koja je jedina devojka koja je moze se reci tvoja drugarica,jer nije dovoljno lepa da bi bio sa njom,I nije dovoljno pametna da to shvati.

17h –Odlazis na facebook,stavljas status da si sovinisticka svinja kojoj smrde noge,naravno uvek se nadju neke ,,devojcice” koje bace like,a potom se jave I na chat sa recenicom ,,Jao sto si blesav,I dobro poznati smile sa D”. Onda videvsi da danas devojkama ne moze da se dokaze da si to sto jesi I da ih odbijas,posaljes ih sve da se bave nekim drugim aktivnostima koje pak imaju veze sa majkom. One I dalje misle da se salis.

20h-Odlazis da blejis sa drustvom ispred skole ili na trgu,polivate se pivom,I bezobrazno dobacujete devojkama. Obicno ona na koju ne reagujete je srecna jer ste upravo isprozivali njenu najvecu suparnicu,I razlog vise da joj se dopadnete vi sa svim vasim manama. Sto dalje implicira da bez obzira koliko ste ruzni,nepristojni I neugledni,uvek ali uvek ce se naci ona kojoj cete biti zanimljivi,tako da je vas pokusaj zapravo promasaj. Gde god se sakrili zene ce vas uvek naci ! Amin

Tekst: A.P.

Za postavljanje komentara kliknite na "Post a Comment" napisite svoj komentar na temu potom odaberite "identitet"

Share this Article on :
 

© Copyright Mobi Press 1x2 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.